Over EC De Broekstreek

De bewoners van dorpen Balinge, Garminge en Mantinge die samen De Broekstreek vormen, werken van oudsher op een coöperatieve wijze samen. Vandaag de dag is dat terug te vinden in de Boermarken en het rijke verenigingsleven in De Broekstreek.

 

Peter de koning

De Energie Coöperatie De Broekstreek heeft als doel de streek te verduurzamen en de sociale cohesie te versterken door duurzame projecten en initiatieven te realiseren. De Energie Coöperatie De Broekstreek is opgericht op initiatief van Plaatselijk belang De Broekstreek, de Agrarische Natuur Vereniging Broekstreek en de Vereniging Duurzaam Balinge. Klanten van Energie van Ons die zich aan melden via onze Energie Coöperatie De Broekstreek kunnen lid worden van onze Coöperatie en actief mee besturen, beslissen en deelnemen om de duurzame projecten en initiatieven te realiseren.

- Voorzitter

Het team

Christine Prins – van Dorpen

Secretaris EC de Broekstreek.

Kees Kuik

Bestuurslid van EC de Broekstreek, aanmelden lastig? Samen met Kees Kuik is het een fluitje van een cent!

Koos Kiers

Energiecoach Koos voor een gratis en vrijblijvend bezoek of bij vragen rondom energiebesparing.

Penningmeester

Handig met getallen? Dan zoeken we jou! Dit is namelijk nog een vacature.

Logo EC de Broekstreek

Wij bieden de mogelijkheid om duurzaam stroom af te nemen via Energie van ons. Door middel van deze (lokale) projecten kunnen wij je voorzien van stroom (en gas) tegen een mooi tarief!